montazs

Elme Automatika Kft. a Fejér Megyei Hírlapban

Új helyen a gépgyár - 2011.07.22.

Piacképes a tudás az ELME Automatikánál - 2010.07.28.Elme Automatika Kft. a Szekesfehervar.hu-n

Új gyártócsarnokot avattak az Alba Ipari Zónában - 2011.07.21.
ELME Automatika Kft. telephelyet bővít Székesfehérváron

Az ELME Automatika Kft. Székesfehérváron, az Alba Ipari Zónában valósítja meg telephelyfejlesztését, melyhez közel 100 millió forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv pályázati kiírásán.

A projekt célja a szervezet telephelyének komplex fejlesztése, mely kiterjed a szervezet tevékenységének megfelelően alkalmas gyártócsarnok és irodaépület bővítésére, valamint az infrastrukturális feltételek javítására.
Az ELME Automatika 1991-ben alapított vállalkozás. Fő tevékenysége termék specifikus készülékek, célgépek, szerelősorok és tesztelő berendezések tervezése és gyártása. Projektjei terjedelme a vevői igényeknek megfelelő technológia kidolgozásától a kulcsrakész rendszerek átadásáig tart.
Az Új Széchenyi Terv KDOP-1.1.1/C-11 jelű "Telephelyfejlesztés" című pályázati kiírásán elnyert 98 469 750 Ft vissza nem térítendő támogatásból megvalósuló, közel 200 millió Ft összköltségű projekt eredményeképpen a vevői igényeknek és a kor technikai színvonalának megfelelő épület kerül kialakításra megújuló energiaforrás hasznosításával.
A telephelyfejlesztés 2012. augusztus 1-én kezdődött és várhatóan 2013 decemberében fejeződik be. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.


ELME Automatika Kft. átköltözik új telephelyére az Alba Ipari Zónába

Az ELME Automatika Kft. 87 millió forint uniós támogatást nyert a "Telephelyfejlesztés" című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházás lehetőséget adott a gyártócsarnok és tervező-fejlesztő irodaépület megépítésén túl új munkahelyek teremtésére is.

Az 1991-ben Székesfehérváron alakult cégünk fő profilja egyedi gépek, szerelősorok és tesztelő berendezések tervezése és gyártása. Termékeink, szolgáltatásaink iránti igény megnövekedését azonban már nem tudtuk eddigi bérelt telephelyünkön kielégíteni. 2009-ben pályázat útján nyert uniós támogatás segítségével építettük meg az új gyártócsarnokunkat és tervező-fejlesztő irodaépületünket.
Örömmel jelenthetjük be, hogy cégünk átköltözik az új telephelyére, az Alba Ipari Zónába. Az épületet 2011. május 31-ével vesszük birtokba. Ezentúl megújult címünkön várjuk majd régi és új megrendelőinket, mely Székesfehérvárott, a Menta utca 5. szám alatt található.


Új telephelyre költözik az ELME Automatika Kft.

Örömmel jelenthetjük be, hogy elkészült vállalatunk új gyártócsarnoka és tervező-fejlesztő irodaépülete Székesfehérváron, az Alba Ipari Zónában.
A korábbi működésünk során többször előfordult, hogy a gyártási helyhiány, és a raktározási feltételek nem megfelelő színvonala miatt nem tudtunk bizonyos megrendeléseket elvállalni. Ezért 2009-ben pályáztunk a Közép-Dunántúli Operatív Program keretében meghirdetett "Telephelyfejlesztés" programra.
A beruházás az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulhatott meg. Az új, több mint 1300m2-es telephelyünk felépítését 2010. május 31-én kezdtük meg.